ROOTS STOCK #1 「コーヒー農園便り/ブルンジ エフレム・セバティジータ」
2023年クロップのエフレムさんの豆がいよいよブルンジから到着します!
日本初となるエフレムさん直営農園「ムンカゼ」「ルバガバガ」の「ブルボン ミビリジ品種。
「クラシックナチュラル」「クラシックウォッシュト」、
二つの伝統的な精製方法で仕上げたロットがどう出来上がるのか、
そのストーリーをエフレムさんのメッセージと共にこの動画から感じていただければ幸いです!
Mr. Ephrem’s coffee for the 2023 crop will finally arrive from Burundi!
The Bourbon Mibirizi variety from Munkaze and Rubagabaga estate, Ephrem’s directly managed farms, will arrive for the first time in Japan.
How will the lot be made with the two traditional refining methods, “Classic Natural” and “Classic Washed”?
We hope you can feel the story of the two traditional refining methods with Mr. Ephrem’s message!