3月3日(日)「コーヒーカッピングセミナー」をTenaraido様で実施いたしました!
お知らせ
「コーヒーカッピング」のワークショップを@tenaraido#tenaraido と実施させていただきました🤲
・カッピングとは何か? 方法について(講義)
・比較カッピング/品質の異なる3種類 (実技)
予定時間を大幅にオーバーしてしまったのですが、、、
参加者の方から,大変ありがたく全てが詰まったお言葉をいただきましたので,僭越ながら抜粋してご紹介させていただきます!
『楽しいひとときをありがとうございました。
ひとつひとつの種類のコーヒーについてあんなに熱心に、真剣に、慎重に向き合ったことは生まれて初めてでした。
帰りの電車の中で,マイボトルに入った冷めたコーヒー(インスタントの薄めのカフェインレス)を一口飲んだ時、「こ、これが雑味かー!と叫びそうになりました。(衝撃でした、笑)
倉持さんにいただいたコーヒーは、冷めても美味しく最後の一滴まで飲みました。
次回も、また宜しくお願い致します。』
我々の仕事の意義を感じられました、
本当にありがとうございます🤲☺️🤲
こうしたお言葉を一つでも多くいただける活動を続ける事が、我々の使命と感じております🫡
カッピング以外も,コーヒーの産地,精製(プロセス)、自社輸入日本初豆のご紹介,焙煎,輸出入などなど各種ワークショップを提供しております。
・興味はあるけど時間がないプロの方🤨
→丸投げいただけます。
・自社/自店舗で差別化のためセミナーを開催したい方🤨
→どのように開催するかも経験を元にお伝えできます。
※英語も可
※場所/器具もお貸しできます。
お気軽にご連絡ください。
https://coffeeroots.jp/contact/
We conducted a workshop of “Coffee Cupping” with @tenaraido#tenaraido.
I would like to introduce a few excerpts from the participants’ words, which were filled with everything we had to say!
“Thank you very much for a wonderful time.
It was the first time in my life that I had ever been so enthusiastic, serious, and careful about each type of coffee.
When I took a sip of the cold coffee (instant, lightly decaffeinated) in my bottle on the train on the way home, I almost exclaimed, “Is this what I taste? I almost shouted. (I was shocked, lol).
The coffee Mr. Kuramochi gave me was delicious even when cold, and I drank every last drop.
I look forward to working with you again next time.”
It made me feel the significance of our work,
Thank you so much 🤲☺️🤲
Our mission is to continue our activities to receive as many such words as possible 🫡.
In addition to cupping, we also offer various workshops on coffee production area, refining (process), introduction of our own imported beans for the first time in Japan, roasting, import/export, etc.
English is also available.
We can also rent out the location and equipment.
Please feel free to contact us at ☺️
@coffeerootsjp
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